Vad säger dom?

Kundrekommendationer

Jag kom för att jag hade känningar i nacke och bröstryggen samt stickningar i fingrarna.

Efter behandlingen kändes det mycket bättre, jag känner mig mer öppen det går lättare att andas, nacken är mjukare och händerna känns bättre.

Jag känner hur flödet är i gång i kroppen.

Kvinna

I somras var jag med om en avramling när jag red barbacka och gled av i galoppen och fastnade med foten i tygeln. När jag sedan skulle ställa mig upp så hade jag ont i ett av mina ben, kunde knappt gå. Efter endast en behandling hade smärtan gått ned med 75% kändes det som och det gick mycket bättre att gå på benet.

Ungdom

Jag har haft ryggskott återkommande i hela mitt vuxna liv, man är å får det åtgärdat men de kommer tillbaka hela tiden. Jag tror att jag senaste fyra åren endast haft de tre gånger å de var nog första året . Helt otroligt att få slippa de eländet.

Är så tacksam över att jag hittade hit.

Pensionär man

”Får sådan energi i kroppen efter behandlingen så det känns som om jag skulle kunna springa ett maraton lopp.”

Kvinna

från vår boknings sida

”Spännande å väldigt annorlunda. Hände mycket i kroppen dagarna efter behandlingen.”

kvinna

från vår boknings sida

”Alltid trevligt och positivt bemötande och behandling av alla krämpor.”

Man

från vår bokningsida

”Äntligen har jag hittat en kroppsterapi som går på djupet med mina problem. Jag känner hur kroppen släpper på spänningarna, lager efter lager. Allt annat jag provat har bara skrapat på ytan. Tack! ”

kvinna

från vår bokningsida

”Hemma i Umeå och tog såklart kontakt med Rose-Marie för en behandling, något min kropp efterfrågade för många veckor sedan. Kroppen fick sig en omgång och mycket som jag kände där och då bekräftade hon. Det känns tryggt att ha en så duktig terapeut! Väntar nu spänt på de kommande dagarnas resultat och hoppas på att det blir lika bra som förra gången!”

Linda

från vår boknings sida

”Jag är väldigt nöjd med det arbetet på min kropp som vi gör tillsammans. För första gången i mitt liv sker det framsteg. Och då har jag provat det mesta innan jag hittade Bowen.”

kvinna

från vår boknings sida

”Kan inte beskriva lyckan. Rose-Marie är så otroligt fantastiskt och gör det omöjliga möjligt. Har jätte speciella problemer och det spelar ingen roll att det tar längre tid men det går uppåt varje gång. Kan bara rekommenderar och är så otroligt lycklig att jag har fått tipset att besöker hon.”

Kvinna

från vår boknings sida

”Behandlingarna på MR kliniken hjälper mig på ett sätt som jag inte kunnat få till tidigare. Jag får ökat flöde på djupet i kroppen och det känns direkt under behandlingen . Smärta och värk försvinner och det som legat fel hamnar rätt . Faktiskt skillnaden mellan att ha jätte ont och inte kunna träna till att bli smärtfri och träna igen . Så tacksam ! Känner också atr jag får ett så fint bemötande av någon som är väldigt kunnig och brinner för att göra skillnad för de som kommer till henne. Alla mina varmaste rekomendationer ! Det är såå värt !”

Malin

från vår bokningsida

”Vi är så otroligt tacksam för all hjälpen vi får och vi är inte lätt att behandla. Men skillnaden mellan första besök i december och nu är otroligt. Tusen tack för all hjälpen! Vi kan bara rekommenderar behandlingen! ”

kvinna

från vår boknings sida

”Fantastiskt! Enda behandlingen jag genomgått som gett mig en varaktig förbättring!”

kvinna

från vår bokningsida

”Otrolig positiv upplevelse. Ont i tårna ”hammartå” efter första behandlingen är smärtan nästan borta vid gång.”

kvinna

från vår boknings sida

”Skönt att få igång flöderna i kroppen, känns direkt att kroppen blir mer avslappnad och smärtfri. Rose-Marie är mycket kompetent och professionell.”

Jessica

från vår boknings sida

”Hon är jätte duktig”

man

från vår bokningsida

”Mina fötter är så mycket bättre. behöver inga ortopediska inlägg längre.”

kvinna

från vår boknings sida

”Fick hjälp att släppa på flera spänningar och gick därifrån med mindre smärta.”

kvinna

från vår boknings sida

Vill du också berätta din upplevelse, hör av dig!

Kontakta oss!