Vad berättar dom?

klient fall

Klient fall 1: 

Har haft problem med karpaltunneln i båda armarna i ca 10-15 år, har nu opererat karpaltunneln i höger arm för 6 veckor sedan, har haft mycket smärta efter operationen och lite domningar.

Vänster arm som ej är opererad har jag fått behandling av bowen terapi och efter 1 behandling så har jag ingen värk, kände av lite domningar i fingrarna ca 5 dar efter behandlingen.

Ett otroligt bra resultat efter 1 behandling och mycket mindre smärtsamt än om man opererar sig. Så det är helt klart värt att skippa operationen och ta bowen behandling istället.

-Kvinna 40 år

Klient fall 2: 

Bowenbebis

Hurra! Vi väntar en bowenbebis. Kvinnan har haft problem att bli gravid och redan efter två behandlingar blev det ett plustecken. Kvinnan har inga tidigare trauman som legat i kroppen utan de var ett roterat bäcken som ställde till det.

Vi har fortsatt jobba med kroppen och bäckenet som förändras under tiden bebisen växer. Kvinnan hälsar att hon har haft skön graviditet.

 

-kvinna 

Klient fall 3: 

Har haft svårt att gå då det värker när jag her fram benen för att gå då det strålar ut efter rygg och ben.

bara efter en behandling kunde jag se stor skilnad och verken var borta, det käns så mycket bättre då jag inte har värk i höfften .

 

-Man 75+ år

Klient fall 4: 

Det komm en ungdom som opererat sin skolios , hon hade ärr utmed sin ryggrad.

Efter en 25 minuters MSTR® behandling fick vi i gång blodflödet och fachian blev mjuk och följsam vilket i sin tur gör att känseln kom tillbaka på samtliga ställen.

Hon hade tidigare hafft känselbortfall på flertalet ställen utmed ryggraden.

-Ungdom

Klient fall 5: 

Klient kunde inte he upp armarna över huvudet men efter endast 15 min bowen massage fungerade flödet i kroppen och hon kunde sträcka signa armar över huvudet. 

-Kvinna 

Genom Bowen tekniken kan vi hjälpa även djur, läs nedan om några av våra fall

Djur fall


fall 1: 

Historien om Lubov-Lollo

Jag var med och skulle hämta in en kalv som kommit under natten från hagen, då jag såg en kviga som ” ville ”att jag följde med henne över stock och sten.

Över vatten flöde, uppför en ravin och vad fann jag där under en trästock, jo hennes nyfödda kalv som den satt fast under en stock.

Jag fick ta i och dra loss kalven, medans man såg att mamman var orolig då kalven inte kunde stå på sina ben.

I och med att det var så brant fick jag verkligen ta i för att få upp han till toppen av ravinen. Han kunde inte äta men  mamman var med och gjorde vad hon kunde.  Till sist fick vi ändå in kalv och mor till ladugården. 

Där gav mamma ko upp sin kalv och jag och min dotter med tvååriga puff Trris fick ta över Lollo.

Jag fick till sist i honom den livsviktiga mjölken.  Det hade nu gått många timmar sedan han kom ut i världen, men han åt med god aptit ur nappflaska.

Tack vare Grahams IOS Bowen så kunde vi rädda denna kalv till livet. Han hade legat så länge fastkilad under stocken så han hade skador i h fram bog samt v höft. I dag är han snart två år och mår utmärkt ute på grönbete med sina vänner. 

fall 2: 

Det är inte ovanligt att vi arbetar på hundar och katter. 

Efter bowen massage behandlingen märkte ägaren att hunden blev mer avslappnad, lugnare samt mer lyhörd på ägaren.

fall 3: 

I före-videon kan man se hur kossan har smärta i bakdel/ ben, men bara ett par minuter efter Bowen behandling (Graham pennington för IOS) så kan ni se i efter-videon att kossan kan stå på benet igen då musklerna har fått igång blodflödet.

Vill du också berätta din upplevelse, hör av dig!

Kontakta oss!