RM Klninken arbetar dagligen för att hjälpa personer med kroppsliga besvär till ett bättre välmående. Genom våra utbildningar och kurser vill vi kunna utbilda och ge den kunskap som vi i dag bär på till dig.

Håll dig uppdaterad om vad som händer hos oss på våra sociala medier! 

Utbildningsområden

Z

ZONTERAPI HEMMABRUK

En av världens äldsta kroppsterapier. I kursen får du en introduktion och förståelse för zonterapins grunder till att stödja kroppens självläkning via fötterna. Kursen ger en grundförståelse för att lösa problem och inte endast behandla dess symtom.

KR ink moms :3,500
Z

ZONTERAPI YRKESFÖRBEREDANDE

En av världens äldsta kroppsterapier. Kursen är en fördjupning och fortsättningskurs för zonterapins förmåga till att stödja kroppens självläkning via fötterna. Kursen ger en utökad förståelse för att lösa problem och inte endast behandla dess symtom. Efter godkänd utbildning kan du jobba professionellt med zonterapi.

Begär offert 
Z

KOST & HÄLSA

En av grundstenarna till välmående. Kursen ger en grundlig förståelse för kostens betydelse för vår hälsa i det dagliga livspusslet. Vi går igenom handfasta tips, råd och recept på hur du tillgodoser kroppens näringsbehov samt den långsiktiga effekten av rätt kost. 

KR ink moms :2,500
s

Lärarledda lektioner

Med våra kurser får du som elev tillgång till lärarledda lektioner.
i

Kursmaterial

Kursmaterial får man i fysiskt format i form av böcker och kompendier.

Online material

Utbildningsmaterial via internet och även vara med i våra olika grupper erbjuds.
be able to do what you love

intresseanmäl dig i dag!

Välkommen med din intresseanmälan för någon av våra ovan nämna kurser. Har du frågor om de olika kurserna så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer.

 

intresseanmälan